Hello World!
This is a sample MyBB Plugin (which can be disabled!) that displays this message on all pages.


Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
ICOM IC-E91
Yazar Mesaj
TA7X
Kayıtsız


Mesaj: #1
ICOM IC-E91

Çift dinleme özellikli, geniş bandlı alıcı
IC-E91 in çift dinleme özelliği size aynı anda iki farklı bandı (VHF / UHF) veya aynı bandı ( VHF / VHF , UHF / UHF ) izleme olanağı sunar.

Geniş dot-matrix LCD ekran

IC-E91 in geniş LCD ekranı, iki satır olarak, frekans ayarlarını, alfanümerik kanal adlarını ve bandscope özelliğini rahatça görmenizi sağlar. Küçük veya büyük boy yazı karakteri seçebilir, parlak ekran ve tuş aydınlatması ile cihazınızı az ışıklı ortamlarda da keyifle kullanabilirsiniz.



Bandscope özelliği
Frekans spektrumunda belirlediğiniz bölgeleri taratabilir, görsel ve işitsel olarak yeni frekansları veya enterferansa sebep olan sinyalleri kolaylıkla bulabilirsiniz.



5 watt çıkış gücü
Icom'un lityum ion batarya ile beslenen geniş bandlı PA devresi 5 Watt verici gücü sağlar. Cihazla birlikte verilen BP-217 batarya 5/4.5 saat* kullanıma imkan tanır. *VHF/UHF tek band Verici yüksek güç, dinleme ve bekleme 1:1:8 kullanımda

Tuş takımı ile navigasyon
4 yöne hareket edebilen cursor ile ayarlara hızlı erişim. İkiz Volume/Channel düğmesi ile ses ve kanal ayarlarında kolaylık.



Harici DC güç girişi

Bu soket cihazınızı harici bir güç kaynağına (10-16 V DC) bağlamanıza olanak sağlar. İsteğe bağlı olarak kullanabileceğiniz CP-19R veya OPC-254L ile cihazınızı kullanırken aynı anda şarj edebilirsiniz.


D-STAR dijital ses ( DV ) uygulamaları

İsteğe bağlı UT-121, dijital ses gönderiminin yanı sıra 950 bps data gönderimini de ( kısa mesaj, konum bilgisi* gibi ) destekler.

*NMEA 0183 formatında harici GPS gereklidir.




26-11-2008 05:06 PM
Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Foruma Git: